Русский   |   English   |   Пошук
Про підприємство Продукція Послуги Інвесторам та акціонерам Тендери Новини Відео

Сепаратор «ФЕРМЕР» - це не «МОТОР СІЧ»!

07.08.2019

У відповідь на численні запитання щодо походження сепаратора «Фермер» повідомляємо: Акціонерне товариство «Мотор Січ» ніколи не виробляло таку продукцію. Наша продукція виробляється і реалізовується виключно під торговою маркою «Мотор Січ» з подальшим гарантійним і післягарантійним обслуговуванням.
Нами була проведена контрольна закупівля сепаратора «Фермер» та проведені його відповідні випробування. В результаті проведених випробувань виявлено ряд невідповідностей характеристик, заявлених в даному сепараторі, а саме: продуктивність не досягає і 70 л / год., частота обертання барабана нижче, невідповідність вимогам Митного союзу ТР ТЗ 010/2011 «Про безпеку машин та устаткування", не відповідність вимогам Митного союзу ТР ТЗ 004/2011 «Про електробезпеки та безпеки низьковольтного обладнання», невідповідність вимогам Митного союзу ТР ТЗ 020/2011 «Електромагнітна сумісність технічних засобів». Ресурс роботи сепаратора «Фермер» не забезпечений, гарантія на даний сепаратор не підтримується, будь-якого маркування про його походження немає. Виробник не визначений.

Авіаційні двигуни Промислові установки Товари народного споживання Послуги